Select Page

Leder du efter møbler eller design, hvor naturen i den grad gør sit indtog, så skylder du dig selv at kigge forbi Muubs.com

Hvis jeg skulle overveje at flytte til en øde ø, må jeg blankt erkende, at jeg godt kunne vælge et produkt eller 10 fra Muubs’ katalog. Det er sjældent set, at design flyder sammen med naturen, men jeg synes, det lykkes rigtig godt her. Jeg ved godt, billeder er taknemmelige, men det er tydeligt, at der er lagt en del forarbejde og sjæl i skabelsen af deres produkter.

Jeg bliver simpelthen nødt til at rose kreativiteten hos Muubs, billedet taler for sig selv.

Selv om Muubs først blev skabt i 2010 og er pæredansk, ligner produkterne noget, som har været her i flere årtier. Det oser af kvalitet og lækkert design, og der er noget for enhver smag.

Det unikke design og rå udseende gør, at Muubs’ møbler falder taknemmeligt ud i alle miljøer.

Jeg er af den overbevisning, at hvis du investerer i Muubs’ møbler eller designs, er det en investering for life. Deres design ligner noget, som koster, og det gør det også. Dog synes jeg, at deres kreative mindset absolut er i særklasse kombineret med en rå og lækker kvalitet. Deres hjemmeside fortjener et besøg og du vil helt sikkert som jeg drukne i deres inspirationskatalog.

Hvad ville du vælge til din sydhavsø?